Gică Hagi a fost surprins plăcut că Răzvan Marin a ales-o pe Ajax și a dezvăluit că a fost fanul olandezilor.

„Voi ați primit vestea, eu eram pe teren, eu nu știam, că trebuia să pregătesc meciul, aveam telefonul închis. Îl felicit. Mă bucur, pentru că e prima echipă cu care am ținut când m-am uitat la fotbal, fotbalul total olandez.

Când l-am dat la Voluntari pe Achim, am făcut bine, pentru că știam că îl aveam pe Marin, știam că trebuie să îi dau prioritate, să le dau proritate tinerilor. Mă bucur pentru el că e la un club mare, unde trebuie să câștige zi de zi.

Sper să își câștige respectul și postul de titular și în Olanda, acolo se joacă fotbal de echipă mare, el știe fotbal mult și mă bucur. Nu am dubii, dar după mine, l-aș băga întotdeauna”, a spus Hagi.

Fost jucător la Ajax, George Ogăraru e convins că mijlocașul va face față în Olanda: „E unul dintre cele mai mari transferuri făcut de Ajax. E un motiv de mândrie pentru noi, românii. Nu am niciun dubiu că nu se va integra. Îl cunosc de când era mic. Am fost coleg cu tatăl lui, venea de fiecare dată la meciurile noastre. Răzvan are un caracter puternic și cred că va reuși în Occident”, a spus fostul fundaș.