RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Gică Hagi: „Merită felicitări!” Ianis: „Avem foame de trofee!”

Înfrângerea în faţa Germaniei, prima după 13 meciuri oficiale, a eliminat România de la Campionatul European de tineret după un parcurs excelent.

Ianis Hagi a reacţionat la final, după ce părăsise terenul cu lacrimi în ochi.

„Vreau să felicit o ţară întreagă pentru că a fost alături de noi. Fizic cred că am stat la fel, de oboseală nu ştiu ce să zic, pentru că şi ei au jucat din trei în trei zile. Avem încă 15 ani de carieră în faţă. Puteam să jucăm o finală, dar lucrul pozitiv este că avem foame de turnee finale, de rezultate, de trofee. A fost ceva unic să câştigi cea mai grea grupă de la EURO. Le-am ţinut piept celor mai bune echipe din Europa, le-am dominat, am jucat fotbal ofensiv. Aceste două săptămâni au fost unice. Le mulţumim suporterilor şi sperăm să fie lângă noi în continuare. Pot doar să le promit că avem foame de rezultate, de trofee”, a spus decarul tricolorilor la microfonul TVR.

Prezent în tribune la Bologna, Gheorghe Hagi a comentat şi el parcursul tricolorilor.

V-am zis că e o generaţie de excepţie. Chiar dacă sunteţi supăraţi acum că nu ne-am calificat în finală, băieţii trebuie felicitaţi. Păcat, dar asta este. Dar felicitări că ne-au făcut fericiţi. Să sperăm că-şi vor clădi în continuare o carieră frumoasă, ei trebuie să crească şi să ajute echipa naţională a României. În repriza secundă poate puteam mai mult, dar asta e, nemţii au fost mai puternici decât noi. Acest rezultat pe care l-au făcut ei, am fost aproape de finală, e de apreciat. Această generaţie ne-a depăşit pe noi. Noi n-am jucat niciodată o semifinală, noi n-am reuşit aşa ceva, a declarat Gică Hagi la TVR.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare