Gică Hagi, antrenorul FC Viitorul, a declarat că venirea lui Gigi Mulțescu la Astra Giurgiu a adus un progres vizibil pentru formația giurgiuveană. Înaintea duelului direct, ‘Regele’ a avertizat că Astra e o echipă periculoasă, care stă bine pe teren.

FC Viitorul – Astra Giurgiu, în etapa a 10-a din Liga 1, se joacă duminică, de la ora 18.00, la Ovidiu. Astra este singura echipă neînvinsă până acum.

Întâlnim o echipă reactivă, care joacă fotbal, cu atacanți foarte buni, care marchează mult de când a venit domnul profesor Mulțescu. O echipă care nu a pierdut în acest campionat. S-au păstrat lucruri de la Măldărășanu, nea Gigi (n.a. – Mulțescu) a știut ce trebuie să aducă în plus, pentru că are experiență. Le-a dat mai multă libertate în atac. Este un antrenor cu mare experienţă, cu ochi foarte buni la fotbalişti.

Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren şi ştie să şi atace aşa că trebuie să fim echilibraţi pe ambele faze, atât ofensiv, cât şi defensiv. Ofensiv, să-i desfacem foarte mult, să putem să avem capacitatea asta să ne impunem, să avem mingea şi să încercăm să creem ocazii foarte multe, iar fără minge trebuie să fim reactivi pe mingi, să fim rapizi, să nu le dăm timp şi spaţiu să nu gândească prea mult„, a spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Gheorghe Mulțescu (66 de ani) a venit la Astra la începutul lunii septembrie, în locul lui Marius Măldărășanu. El i-a mai pregătit de două ori pe giurgiuveni (2001-2002 și 2012-2013).