Gheorghe Hagi s-a arătat deranjat de o declaraţie a lui Ladislau Boloni şi a ţinut să îi răspundă antrenorului român de la Antwerp. Replica a venit chiar din stagiul de pregătire al celor de la Viitorul.

Ideea lui Boloni, că niciun jucător român nu a făcut vreodată parte din elita restrânsă a fotbalului mondial, l-a deranjat pe Hagi.

„Nu a fost nici de top 50. Cred că niciodată un jucător român nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur. Hagi este puțin peste toți, dar nu acolo, sus, la acel nivel european de care vorbeam, Cruyff, Best” – a comentat Boloni într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Replica fostului căpitan al Generaţiei de Aur nu s-a lăsat mult aşteptată.

„Sunt în primii o sută din lume, din toate timpurile, este statistică. Îi dau CV-ul să îl citească, îi trebuie vreo trei, patru zile. Probabil a uitat, dar ce să faci, mai trece timpul, mai stăm prin Belgia şi vorbim de România. Îi dau CV-ul să îl citească, să îmi dea e-mail-ul, cred că o să se plictisească de cât am câştigat şi ce am făcut şi ce carieră am avut eu” – a replicat antrenorul Viitorului.

Desemnat de şapte ori cel mai bun jucător român al anului, Gheorghe Hagi a fost al patrulea în clasamentul Balonul de Aur din 1994. Printre altele, Hagi are în palmares trei titluri cu Steaua, patru cu Galatasaray, o Cupă UEFA şi două Supercupe ale Europei.