Hagi, băgat în corzi: ”Se schimbă total! A spus niște cuvinte la adresa arbitrilor”

hagi

Meciul Hermannstadt – Viitorul s-a încheiat cu scandal, iar situația tensionată a continuat și în afara terenului.

Cele două formații au remizat, scor 1-1. Achim a marcat pentru constănțeni, iar Debeljuh pentru sibieni. 

După meci, Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt, l-a acuzat pe Gică Hagi că a pus presiune pe arbitrul Adrian Cojocaru, care a acordat 3 lovituri de la 11 metri.

Oficialul sibienilor a dezvăluit că ”Regele” a răbufnit în drumul spre vestiare, iar ”centralul” a fost influențat de cuvintele acestuia.

”Deși eu sunt printre conducătorii care nu fac scandal, mă văd nevoit să comentez. Se observă că arbitrii români, care nu au personalitate, sunt influențați de cei care sunt scandalagii, de cei care fac o presiune foarte mare.

Vă spun sigur că Gică Hagi, care este o persoană pe care o respect foarte mult și care m-a pupat după meci, se schimbă total în timpul meciului. A venit în acest hol unde dăm interviuri și a strigat și a spus niște cuvinte la adresa arbitrilor.

Eu, dacă eram arbitru și aveam personalitate, îi dădeam cartonașul roșu și nu mai ieșea în repriza a doua. S-a întâmplat invers, a luat antrenorul nostru roșu, care nu înjură și nu face scandal. Niciunul din cele două penalty-uri nu a fost foarte clar” a declarat Iuliu Mureșan.

Citește și Fotbaliștii Viitorului, băgați în ședință! „A fost catastrofă!”

Spynews.ro