”Guriță”, ești atent? Fanii dinamoviști, mesaj categoric: ”Să ne spună tot ce știe!”

Fanii dinamoviști s-au săturat de situația complicată în care se află echipa lor favorită și pun pun piciorul în prag.

Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat de presă în care anunță că a avut o întâlnire cu Alex Couto, directorul general al clubului.

Suporterii i-au cerut oficialului lui Dinamo o dovadă a măririi de capital de 15 milioane de euro, iar acesta a prezentat un ordin de plată de doar 400.000 de euro.

Astfel, în urma situației create, suporterii au un mesaj categoric pentru Cosmin Contra, căruia îi cer explicații!

”COMUNICAT DDB

Ieri, înainte de meciul cu Astra, a avut loc o întâlnire cu directorul general al clubului, Alex Couto. Întâlnirea a avut loc în urma insistențelor noastre de a vedea o dovadă a plății anunțate săptămâna trecută, când s-a vorbit și de o majorare de capital.
Această majorare de capital trebuia să fie inițial de 15.000.000€, apoi s-a coborât la 10.000.000€, iar săptămâna trecută s-a spus că va fi de 5.000.000€

Couto a prezentat un ordin de plată din Spania cu suma de 400.000€.
A fost rugat să ne pună la dispoziție acest OP (să-l timită printr-un mesaj), dar a spus că nu poate să-l arate decât pe telefonul lui.

Citește și EXCLUSIV | Cât câștigă, de fapt, dinamoviștii: ”A văzut cineva vreun contract?”

Banii ar urma să intre la începutul săptămânii. Nu putem decât să așteptăm și să sperăm că de data aceasta plata este reală și coordonatele bancare corecte.

Din păcate, alte persoane față de care există datorii financiare, s-au plâns că în repetate rânduri, când au întrebat de plata salariilor, li s-au arătat OP-uri pe telefon, iar banii nu au venit.

Couto a fost întrebat de ce s-au oferit salarii așa de mari, dacă nu au bani ca să le acopere. Nu a oferit un răspuns la această întrebare.

Legat de eventuala schimbare a antrenorului, considerăm că aceasta este o problemă a clubului, nu a noastră. Credem că antrenorii și jucătorii trebuie să fie plătiți.
Înainte de o eventuală plecare, credem că dl Cosmin Contra este dator să spună tot adevărul despre persoanele care conduc clubul.

Numele său a fost folosit ca o garanție pentru acest grup de persoane încă din primăvară. Tot atunci a afirmat că îl cunoaște pe cel care a inițiat acest proiect spaniol și că are încredere că se vor face lucruri extraordinare la Dinamo.

Citește și EXCLUSIV | Contra rămâne la Dinamo! ”Nu va pleca! A obținut un balon de oxigen”

Ne considerăm îndreptățiți să cunoaștem adevărul din spatele acestei afaceri și îi cerem cu insistență lui Cosmin Contra să ne spună tot ce știe.

Totodată, îi cerem lui Dorin Șerdean, președintele clubului Dinamo, să ne spună cine este Toma Sapasu și care sunt legăturile pe care le-a avut în trecut cu acesta.

Să nu uităm că acest club a reprezentat cândva gloria fotbalului din România!

Singurii care au făcut ceva din inimă pentru Dinamo sunt suporterii. Pentru toți suporterii există www.programddb.ro

Vom reveni și cu o explicație legată de procentele pe care le deținem din acțiunile clubului, mai exact 20,06%.” este comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și EXCLUSIV | Spaniolii de la Dinamo, dați de gol: ”Au cântărit bine! Așa a fost și la CFR!”