Guardiola admite: “Mă voi întoarce la Barcelona!”

Pep Guardiola i-a pus pe jar pe suporterii catalani după ce a recunoscut că se va întoarce la Barcelona. Managerul lui Manchester City îşi va încheia contractul cu actuala sa echipă în 2021.

Declaraţia lui Guardiola le-a dat speranţe fanilor echipei blau-grana. Guardiola este omul care a scris istorie cu Barcelona în perioada 2008-2012. Trei titluri, două trofee Champions League, două Campionate Mondiale ale Cluburilor sunt printre trofeele aduse de Pep în palmaresul echipei de pe Nou Camp.

“Mă voi întoarce la Barcelona mai devreme sau mai târziu. Dar ca preşedinte?! Uitaţi de asta! Ca să fii preşedinte trebuie să ştii ce faci şi să fii pregătit, să ai cunoştinţe pe care eu nu le am. Eu încerc să fiu un antrenor bun şi nu mi-a ieşit rău în acest deceniu. Mă voi întoarce la Barcelona ca să trăiesc mai devreme sau mai târziu” – a declarat Guardiola.

Apropiaţii antrenorului catalan în vârstă de 48 de ani se aşteaptă ca Pep să îşi ia din nou un an sabatic în 2021, după ce îşi va încheia contractul cu Manchester City. La fel a procedat şi în 2012, după ce a plecat de la Barcelona la Bayern Munchen.