Grozav si Latovlevici, DAȚI AFARĂ în plină pandemie! Comunicatul emis de Kisvarda

Grozav

Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de Kisvarda în plină pandemie de coronavirus.

Cei doi fotbaliști au rămas fără loc de muncă după ce s-au întors în România, în timpul pandemiei de COVID-19, fără permisiunea clubului maghiar.

Kisvarda a explicat, prin intermediul unui comunicat oficial, că gestul celor doi fotbaliști a fost perceput ca fiind iresponsabil, iar formația maghiară nu poate tolera astfel de acțiuni.

“Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar și a rudelor lor. 

În acest caz, nu putem acceptă situațîi care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspirațiile clubului și securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. În această situație, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru noi, nu ii luăm meritele. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace” se arată în comunicatul emis de club.

Citește și Edi Iordănescu e categoric: ”Ar fi anormal să-ţi anuleze toată munca!”