Despre Antoine Griezmann, câștigăr al Ligii Europa cu Atletico Madrid, se vorbește că ar putea ajunge în această vară la campioana din LaLiga, FC Barcelona. Transferul francezului este una dintre priorităţile verii pentru gruparea catalană.

Lionel Messi îl aşteaptă cu braţele deschise la Barcelona pe Antoine Griezmann. Starul argentinian e convins că s-ar înţelege de minune cu golgheterul lui Atletico Madrid, pe care l-a elogiat din plin într-un interviu pentru El Mundo Deportivo.

„Este un mare jucător şi sunt convins că ne-am înţelege foarte bine. El traversează un moment excepţional în carieră”, a declarat cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur”.

Griezmann, 27 de ani, poate fi cumpărat începând cu data de 1 iulie pentru 100 de milioane de euro, valoarea clauzei sale de reziliere începând cu acea dată.

Francezul a fost imperial în finala Ligii Europa, de la Lyon, de pe 16 mai, când a marcat de două ori pentru Atletico în victoria cu 3-0 în fața lui Olympique Marseille.

Antoine Griezmann a marcat 29 de goluri în 49 de meciuri pentru Atletico în ultimul sezon, în toate competiţiile. În total, francezul a bifat 209 meciuri pentru Atletico, echipă pentru care a înscris 112 goluri.