Greu să-i iei pe Man şi Mihăilă de la Parma: ,,Nu se vor vinde atât de uşor”

Man şi Mihăilă au jucat din nou pentru Parma în meciul de infarct cu Cagliari, terminat cu o înfrângere în prelungiri, scor 3-4.

Mihăilă a evoluat o repriză pentru Parma, fiind introdus la pauză, în timp ce Dennis Man a fost titular şi reuşind să marcheze al doilea său gol pentru formaţia ,,gialloblu”.

cagliari parma profimedia 0606196913 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Nella foto:L’esultanza

După un nou meci pierdut, Parma este mai aproape de Serie B decât de a rămâne pe prima scenă a fotbalului italian. Însă rămăne de văzut dacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor mai rămâne la Parma în eventualitatea unei căderi în Serie B. Ionuţ Chirilă este de părere că cei doi fotbalişti vor putea fi transferaţi cu greu de la formaţia patronată de americanul Krause.

,,Serie B e puternică. Dacă Parma retrogradează și are stabilitate financiară, nu-i va vinde. Va încerca promovarea și dacă revine imediat în Serie A, Man și Mihăilă pot fi protagoniștii unor transferuri importante. Dacă vrei să promovezi, ai nevoie de ei.

chirila

Am înțeles că este un patron american (n.r. Kyle Krause), care are o situație foarte solidă, deci nu e o problemă să-i țină. Eu nu cred că se vor vinde atât de de ușor și rapid, cred că vor rămâne pentru continuitate.”, a declarat Ionuţ Chirilă, pentru Digisport.

Chiar dacă Dennis Man a marcat, în urma rezultatului de aseară, Parma este tot mai aproape de Serie B, fiind în acest moment pe locul 19 în campionat, cu 20 de puncte acumulate în 31 de jocuri, cu 7 mai puţin decât Torino, prima formaţie peste linie.

Man Parma Cagliari scaled
Foto LaPresse/Tocco Alessandro /Credit line: Profimedia

Citeşte şi VIDEO | Cagliari a învins-o in extremis pe Parma. Dennis Man și Răzvan Marin au marcat câte un gol