Eric și Vlad Morar au semnat astăzi cu lanterna roșie a Ligii 1, ilfovenii încercând să se întărească pentru a recupera terenul pierdut în prima parte a campionatului. 

UPDATE | Brazilianul care a jucat în a doua jumătate a anului 2019 pentru Viitorul a parafat un acord pe un an și jumătate cu FC Voluntari putând astfel să bată recordul golurilor reușite de un străin în Liga 1. În acest moment el se află la egalitate cu un alt brazilian, fostul jucător al celor de la FC Vaslui, Wesley. Ambii au 64 de goluri reușite în prima ligă de la noi.

Și nu a fost singurul fost fotbalist al Viitorului care a ales să vină la FC Voluntari. Vlad Morar a semnat și el pe șase luni și a fost deja prezentat de clubul ilfovean. Morar era liber de contract după ce se despărțise de Panetolikos, echipa greacă pentru care evoluase în ultimii doi ani și jumătate. Fotbalistul de 26 de ani a fost curtat și de Astra în această pauză competițională, însă a ales să vină la gruparea ilfoveană, care se bate pentru evitarea retrogradării în play-out.

După ce a semnat actele de transfer, Morar a zburat în Antalya pentru a face joncțiunea cu lotul condus de Mihai Teja, aflat în cantonament acolo. Fostul jucător al celor de la U Cluj, Petrolul, Rapid, ASA Târgu Mureș și Viitorul este a doua achiziție a alb-negrilor în acest mercato după ce și Moussa Sanoh a parafat un acord cu fosta câștigătoare a Cupei României.

CITEȘTE ȘI –>> Asta i-a determinat pe oficialii lui Dinamo să-l vândă pe Nistor pe mărunțiș