Golul vieții pentru Borja Valle, în meciul Dinamo – Botoșani! Reacții în presa internațională

Mijlocașul spaniol Borja Valle a debutat cu un gol fabulos la Dinamo, în meciul cu FC Botoșani, scor 1-1, din etapa a treia a Ligii 1. Reușita a fost remarcată și de publicațiile internaționale de sport, iar Borja Valle a spus că este unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră.

Borja Valle (28 de ani) a venit la Dinamo pe 4 septembrie, liber de contract, după despărțirea de Deportivo La Coruna.

Mijlocașul spaniol a înscris un gol din propria jumătate, de la peste 50 de metri de poartă, în minutul 71 al meciului Dinamo – Botoșani.

Este posibil să fie unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera mea, dar mai mult mă bucur pentru echipă. Acum, de când stăm în tribună, am văzut că portarul lor stă ieşit mult şi am luat decizia asta. Toţi jucătorii spanioli am rămaşi fără cuvinte când i-am văzut pe fani în afara stadionului“, a spus Borja Valle la DigiSport.

Reușita extraordinară a mijlocașului spaniol a fost remarcată de publicații precum Marca, AS sau ESPN și are șanse mari să fie desemnată golul anului în Liga 1.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 11 septembrie 2020

Borja Valle și-a făcut mare debutul în România: a marcat golul vieții sale, de la 60 de metri!”, a scris Marca.

Direct în topul ierarhiei pentru Trofeul Pușkaș. Borja Valle, operă de artă la debutul pentru Dinamo”, a fost titlul din AS.

Sunați la FIFA și spuneți că Borja Valle a marcat deja golul anului”, a scris ESPN.