Golul cu Austria, cadoul perfect pentru Dragoș Grigore! “Vrem să facem milioane de români fericiți”

România a câștigat în Austria, scor 3-2, și se află pe primul loc în grupa de Liga Națiunilor. Dragoș Grigore, care a împlinit ieri 34 de ani, a înscris un gol. Fundașul este de părere că această victorie arată că ‘tricolorii’ au o echipă valoroasă.

La Klagenfurt, Alibec (3′), Grigore (51′) și Maxim (70′) au înscris pentru România. Golurile Austriei au fost marcate de către Baumgartner (17′) și Onisiwo (81′).

Mă bucur că am marcat, dar mă bucur mai mult că echipa a reușit să câștige. Din punctul meu de vedere, a fost un joc bun al echipei noastre, un joc consistent și o victorie meritată. Suntem aici să ne gândim la calificare, muncim zi de zi și venim la echipa națională pentru a da totul, să facem milioane de români fericiți.

Avem nevoie de un grup unit pentru a califica echipa națională la turneele finale. Am arătat azi că suntem o echipă bună, avem încredere. Deocamdată, nu am realizat nimic. Suntem la început de drum, e important locul din clasament pe care îl vom ocupa la finalul campaniei.

Am făcut uitat semieșecul contra celor din Irlanda de Nord. Din păcate, am suferit în ultimele minute. Meritam și în acel meci toate cele trei puncte“, a spus Dragoș Grigore, la Pro TV.

Norvegia a câștigat în Irlanda de Nord cu 5-1. Urmează meciurile Norvegia – România și Irlanda de Nord – Austria, pe 11 octombrie.

clasament romania 1