Golgheterul FCSB-ului a fost rezervă în primele două meciuri din 2019. ”Bizonul” s-a arătat nemulțumit de acest statut, iar Mihai Teja a explicat situația fotbalistului.

Doar 37 de minute a jucat Harlem Gnohere în acest an pentru FCSB. La meciul cu Dunărea Călărași, Mihai Teja a început cu Raul Rusescu în primul 11, iar la partida cu Hermannstadt, titularul din atac a fost Ioan Hora. ”Bizonul” a intrat pe teren în minutul 78 și s-a arătat nemulțumit de situația prin care trece.

Antrenorul FCSB-ului a dezvăluit la conferința de presă că fotbalistul este rezervă din cauza faptului că nu s-a pregătit corespunzător. Mihai Teja a explicat că Gnohere nu este 100% pregătit fizic, însă a menționat că jucătorul este golgheterul echipei și că se bazează pe el.

”E normal să fie supărat şi lucrul acesta mă bucură. Pentru că fiecare jucător vrea să joace şi există o competiţie pe posturi şi lucrul ăsta nu are decât să ducă la progres. ”Bizonul” a avut nişte probleme fizice în cantonament, nu s-a antrenat vreo 10 zile, după care am jucat primul meci la Călăraşi şi el a jucat şi, din punctul meu de vedere, nu e încă 100% fizic. În rest, ”Bizonul” e foarte important ca restul, e golgheterul echipei şi mă bazez pe el.” a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

2.3 milioane de euro este cota de piață a atacantului francez, potrivit transfermarkt. Acesta a marcat 11 goluri pentru FCSB în sezonul actual.

Formația din Capitală a urcat înapoi pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 și s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj.