Gnohere, înapoi la Dinamo?! ”L-aș aduce eu. Bineînțeles, i-am și zis să revină”

Harlem Gnohere, 31 de ani, ar putea reveni la Dinamo! 

Atacantul de 31 de ani a fost adus în Liga 1 de formația din Ștefan cel Mare. Pentru ”câini”, francezul a marcat 23 de goluri în două sezoane. FCSB l-a transferat pentru 250.000 de euro în sezonul 2016/2017, însă situația actuală l-ar putea determina pe Gnohere să revină la Dinamo.

Mihai Teja, antrenorul FCSB-ului, îl preferă pe Ioan Hora în atac. Gnohere a jucat doar 2 meciuri ca titular pentru roș-albaștrii în anul 2019.

Parfait Mandanda, portarul adus de Mircea Rednic din Belgia, a explicat în cadrul unui interviu faptul că i-a transmis atacantului francez să revină la clubul din Ștefan cel Mare. Goalkeeper-ul a mai declarat faptul că cei doi sunt foarte buni prieteni și s-au vizitat.

”L-aș aduce la Dinamo dacă aș putea. Bineînțeles, i-am și zis să revină la Dinamo. Mi-a zis că s-ar întoarce dacă s-ar înțelege cu antrenorul. Reîntoarcerea lui depinde de mai multe lucruri și în primul rând de antrenor. Partea bună e că eu sunt la Dinamo, dar importantă e dorința lui Harlem și la fel de important e cea vrea antrenorul. Harlem mi-a vorbit foarte frumos despre această echipă. El mă ajută să mă adaptez în România, ne-am vizitat de câteva ori, am ieșit împreună. Aș vrea să vizitez Castelul Bran. Poate-l iau pe Gnohere și mergem împreună.” a declarat Parfait Mandanda pentru doardinamo.ro.

”Oricând l-aș antrena pe Gnohere dacă aș putea, că e jucător bun, e profesionist, chiar și acum l-aș antrena, dar n-ar mai putea că nu l-ar accepta suporterii. Dar eu l-aș vrea. Ai nevoie de orice jucător ca el.” a explicat și Mircea Rednic pentru sursa citată.

2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Gnohere, potrivit transfermarkt.com.

mandanda dinamo
FOTO- FC DINAMO

Formația din Ștefan cel Mare se află pe locul 3 în play-out. În meciul următor, elevii lui Mircea Rednic vor întâlni FC Hermannstadt pe teren propriu.