Ce spune Giovanni Becali despre refuzul FCSB de a trimite jucători la Jocurile Olimpice: ,,Sunt de acord cu regulamentul”

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice din vară, de la Tokyo, după ce a reuşit o prestaţie de excepţie la EURO U21 din 2019.

Însă, participarea la Jocurile Olimpice a stârnit o mulţime de controverse, deoarece patronul de la FCSB, Gigi Becali, a declarat, fiind supărat pe Federaţie, că nu va da drumul jucătorilor la olimpiada din vară.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Giovanni Becali, fost impresar de fotbal, a vorbit şi el pe marginea acestui subiect, în  privinţa interzicerii unor jucători de a participa la Jocurile Olimpice.

,,Domne, eu sunt de acord cu regulamentele și legile în vigoare. Este singurul lucru pe care vreau să-l spun în această privință. Trebuie respectate regulamentele actuale.

giovanni becali 2

Altceva nu doresc să comentez pe margine acestui subiect pentru că am spus deja totul. Este mai mult decât necesar ca aceste regulamente să fie respectate de toată lumea.”, a declarat Giovanni Becali, pentru Playsport.

Potrivit regulamentului ROAF, FCSB nu riscă nicio sancţiune din partea FRF dacă nu-şi lasă jucători la Jocurile Olimpice, pentru că competiţia din Japonia nu se află în subordinea FIFA.

Gigi Becali a declarat că nu i-ar lăsa pe jucători la naţională din cauza nemulţumirii arbitrajelor pe care echipa sa le-a avut în Liga 1.

gigi becali 1

,,Să trimită jucători Burleanu și arbitrii. Burleanu și arbitrul Kovacs, ei să trimită jucători. Să ia fotbaliști de la CFR, dacă fac toate aceste mizerii din ultima vreme.”, a declarat patronul FCSB, pentru AS.ro.

Citeşte şi Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii FCSB-ului la Jocurile Olimpice! Mihai Covaliu: ”Le va creşte cota exponenţial”