RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Mulţescu, omul potrivit pentru Dinamo: ,,Cu experienţa lui se va câştiga Cupa României”

Dinamo Bucureşti trece printr-o perioadă mai puţin bună în 2021, după ce în finalul anului trecut echipa promitea foarte multe.

În returul campionatului, Dinamo nu a mai arătat acelaşi fotbal ca în 2020, iar antrenorul Ionel Gane a fost înlocuit cu Gigi Mulţescu, revenit a 5-a oară în Ştefan cel Mare.

multescu 1

Dragoş Grigore, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre situaţia echipei. Acesta are speranţă că lucrurile se vor îndrepta la echipă în viitor. Grigore este de părere că Gigi Mulţescu poate fi atuul formaţiei din Ştefan cel Mare în câştigarea Cupei României.

,,Sunt de apreciat suporterii echipei Dinamo. Nu cred că vor putea duce la nesfârşit această luptă care o duc momentan. Echipa suferă de ceva vreme, au fost şi jocuri aproape reuşite însă din păcate nu au strâns puncte şi asta se vede în poziţia din clasament pe care o ocupă. Cred că uşor, uşor vor reuşi să strângă şi puncte şi să se salveze de la retrogradare. Trebuie să fim realişti şi să spunem că Dinamo în momentul de faţă se va bate pentru salvarea de la retrogradare. Nu mi-e teamă. Doar că îmi pare rău de faptul că sunt jos în clasament şi nu sunt în playoff pentru a se bate la campinat. Însă nu mi-e teamă că Dinamo va retrograda.

dragos grigore

Probabil dacă vor reuşi să câştige Cupa, vor mai salva ceva din ce n-au reuşit în campionat în acest an.  Sunt încrezător, aşa cum am mai spus-o, nu mă gândesc şi nu mi-e frică de o retrogradare pe plan sportiv. Să câştige Cupa ca să salveze un an nu tocmai bun din punct de vedere al campionatului.

Dacă a fost ales, înseamnă că e cel mai potrivit. Am lucrat cu Mulţescu, îl cunosc, sunt sigur că va reuşi să ridice moralul echipei, să adune puncte, să nu-şi facă probleme din punct de vedere al retrogradării şi sunt sigur că cu experienţa lui va castiga Cupei Romaniei.”, a declarat Dragoş Grigore, pentru Telekomsport.

Dinamo se va lupta pentru un loc în finala Cupei României cu Astra Giurgiu, pe data 14 aprilie şi 12 mai.

dinamo astra 1

Citește și Dinamo, nicio şansă la Kiev! ,,Câinii” au pierdut la scor de neprezentare cu echipa lui Mircea Lucescu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare