Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulțescu, a acuzat maniera de arbitraj din meciul cu CFR Cluj. Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 2, dar Ovidiu Hațegan a anulat reușita.

CFR Cluj a câștigat la Giurgiu cu 2-1. Țucudean și Moutinho au marcat pentru campioana en titre, iar Zoua a înscris pentru Astra.

REZUMATUL PARTIDEI -> https://www.youtube.com/watch?v=SHWmhry8NU0

Este o dezamăgire. După ce ne-am confruntat cu atâtea probleme, vreo 5-6 accidentări, jucători suspendați, a fost foarte greu să punem un ’11’ competitiv. Una peste alta, am început bine, cu un gol valabil, după părerea mea. Am mai văzut asta prin anii ’70! În primă fază a arătat gol, apoi a dat fault. După aceea, jucătorii CFR-ului au arătat că sunt experimentați, au atâtea meciuri împreună. La mijlocul terenului, cred că am pierdut puțin jocul. Dar am revenit cât am putut, cu ce mijloace am avut și cred că repriza a doua a fost a noastră cvasi-total. Puteam să și egalăm.

Valoarea și experiența lor, cu lipsa de experiență a noastră și cu greșeli care nu trebuiau făcute, au dus la acest deznodământ. N-am nicio explicație (pentru arbitraj). Sunt interese prea mari… sus acolo. Acolo se împart bucatele! E greu să ajungi acolo, și mai greu să te menții. Ne-au lipsit cinci titulari, mai ai și un arbitraj din ăsta… e greu„, a spus Mulțescu la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, CFR se află pe locul doi în clasament, iar Astra ocupă poziția a patra.