Petrolul se află în criză de rezultate. Ploieștenii au pierdut meciul din deplasare cu Luceafărul Oradea, scor 1-3, în etapa a 30-a din Liga a 2-a.

‘Lupii galbeni’ sunt tot mai departe de locurile care asigură promovarea în prima divizie, dar Gigi Mulțescu crede în continuare în promovare. Tehnicianul formației din Ploiești a explicat că jucătorii trebuie să spere până în ultimul moment și să rămână concentrați.

”Sunt destul de supărat. Am ratat din doi metri și am luat goluri pe greșeli prostești! E o situație foarte grea, etapa viitoare abia o să încropesc o echipă. La ce sancțiuni să mă gândesc când am rămas fără doi jucători? Ratăm foarte, foarte mult, acolo e marea problemă. Jucătorii mei, dacă vor să ajungă în Liga 1, trebuie să fie mai concentrați și să marcheze atunci când sunt în doi metri.

Matematic mai avem șanse și vom face tot ce putem să obținem promovarea. Nu trebuie să renunțăm. Trebuie să sperăm! Ce pot să fac? Să le-o bag eu în poartă?” a declarat Gigi Mulțescu pentru Gazeta Sporturilor.

Meciurile rămase de disputat pentru Petrolul: 

CS Mioveni (deplasare)

Daco-Getica București (acasă)

Farul Constanța (deplasare)

Dacia Unirea Brăila (acasă)

Ripensia Timișoara (deplasare)

Poli Timișoara (acasă)

UTA Arad (deplasare)

Academica Clinceni (acasă)

Petrolul se află pe locul 5 în Liga a 2-a. ”Lupii” sunt la 4 puncte în spatele locului de baraj și la 7 în spatele poziției care asigură calificarea directă în Liga 1.