Gigi Mulţescu îl atenţionează pe Duşan Uhrin: ,,Problemele din apărare s-au reglat, dar mai e acolo unde se ratează clar”

Gigi Mulţescu, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre echipa din Ştefan cel Mare care urmează să dispute un nou meci în play-out Ligii 1.

Înlocuit cu cehul Duşan Uhrin, Mulţescu spune că anumite probleme la echipă s-au reglat, însă mai sunt altele care ar trebui puse la punct.

DusanUhrin1

Tehnicianul spune că cele mai mari probleme la Dinamo se află în compartimentul ofensiv, acolo unde echipa nu a mai marcat de la meciul cu Academica Clinceni, unde apărarea a clacat., scorul final fiind de 3-1 pentru ilfoveni

,,E clar că în compartimentul ofensiv (n.r. sunt cele mai mari probleme), dacă n-am reușit să înscriem în ultimele două meciuri.

multescu1

Pentru că apărarea, totuși, s-a mai reglat. În atac se ratează ocazii clare.’‘, a declarat Gigi Mulţescu, pentru ProSport.

Dinamo urmează să joace în această seară împotriva celor de la UTA Arad, în etapa a 2-a a play-out-ului, de la ora 21:30, în Ştefan cel Mare.

Înaintea meciului, Dinamo se află pe locul 8 în clasament, cu 15 puncte adunate, în timp ce UTA Arda se află pe poziţia a 3-a, cu 22 de puncte acumulate.

uta dinamo

Citeşte şi Dinamoviștii au primit mesaje clare din partea conducerii: “Cine mai doarme pe teren va fi exclus din lot!”