RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali vrea să dea afară un jucător de la FCSB: „Repetăm și cu ăsta cazul Momcilovic?”

După ce sârbul a fost îndepărtat de la echipă în sezonul trecut, un alt fundaș a căzut în dizgrația lui Gigi Becali. 

Aristidis Soiledis este cel care ar putea să o părăsească în perioada următoare pe FCSB. Patronul roș-albaștrilor este hotărât să rupă contractul cu fotbalistul grec, pe motiv că acesta încasează un salariu foarte mare, în condițiile în care a tot fost accidentat.

Conform noului angajament valabil de la 1 iulie 2020, Soiledis ar fi trebuit să încaseze 13.000 euro pe lună. Doar că deocamdată salariile fotbaliștilor sunt încă reduse cu 50% de către Gigi becali, în urma pandemiei de coronavirus. Doar că latifundiarul din Pipera nu mai este de acord să plătească nici măcar această sumă redusă la jumătate, în condițiile în care Soiledis este în cotninuare accidentat.

gol Soiledis

Soiledis ăsta mai poate să joace la noi? Vorbiți cu el și vedeți care este treaba. Eu nu mai țin la echipă jucători care nu pot să joace de mai bine de șapte luni. Nu îi plătesc degeaba în plină criză de pandemie. Repetăm și cu ăsta cazul Momcilovic?”, a fost reacția lui Gigi Becali în ceea ce îl privește pe fundaș. 

FCSB l-a transferat pe Soiledis în vara anului trecut de la FC Botoșani și a bifat doar 9 minute în tricoul FCSB-ului în ultimele 7 luni, în meciul cu Gaz Metan Mediaș din luna iulie.

 CITEȘTE ȘI –>> Pericolul uriaș care o pândește pe FCSB! Ce au cerut sârbii de la Topola înainte de meciul de joi

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare