Patronul FCSB e nemulțumit după victoria cu 1-0 contra Astrei. Becali a pus tunurile pe jucătoii din apărare, luându-l la țintă pe Iulian Cristea. 

Gigi Becali s-a supărat pentru că Astra putea egala pe final, la marea ocazie a lui Cestor.

”Avem o echipă foarte slabă! Mai putem lua titlul, doar dacă vrea Dumnezeu. Echipa e slabă. Păi, cum să nu fie slabă, dacă ajunge ăla să dea cu capul, din 7 metri? E adevărat, am avut și trei lovituri de la 11 metri. Mi-a spus Crăciunescu (n.r. – Ion Crăciunescu)

Echipa e slabă, recunosc, dar o dată ne-au scos mingea din plasă cu Viitorul. În fiecare meci am avut câte un penalty refuzat. Suntem slabi în apărare, dar stăm bine în atac. Trebuia să avem 3-0, normal, după ocazii. Și apoi puteam să primim și un gol și era 3-1 și gata. Noi suntem periculoși în atac. 

Cristea a jucat bine primele două meciuri, dar după aceea a început să doarmă. Și Filip a început să doarmă. Nedelcu mi-a plăcut, deși, uite, la faza din minutul 90+2, și el a dormit. 

Campionatul cred că o să-l luăm! Sunt semne! Meritam noi să câștigăm azi? Niciodată! De ce? Păi, din moment ce în minutul 92 dă cu capul pe lângă poartă, apoi Alibec ratează singur cu Bălgrădean, ce să mai zici?”, a spus Becali, la Digi Sport.