Florin Tănase are interzis la CFR! Gigi Becali: ,,Nu mă trădează niciodată”

Gigi Becali a venit imediat cu răspunsul pentru Edi Iordănescu ,care a declarat înaintea meciului de ieri că şi-ar dori un jucător de la echipa FCSB.

Patronul echipei din Bucureşti a ţinut să transmită că Florin Tănase nu va merge la CFR Cluj, în schimb a spus ce jucători ar putea să ajungă în Gruia.

fcsb 4

Becali spune că CFR I-ar putea lua doar pe Soiledis şi Alexandu Stan, jucători cărora le expiră contractul la vară. Acesta a ţinut să-i transmiră un mesaj şi lui Alex Chipciu, fost jucător la FCSB şi actual la CFR.

,,Să dea bani, dar nu se duce Tănase niciodată. Sunt unii jucători care pe mine nu mă trădează niciodată, unul dintre ei este Tănase. Este prea frumos caracter. Sunt unii jucători cu care am avut o relaţie specială, unul dintre ei este Tănase. Dacă ai o relaţie specială cu Gigi Becali nu poţi să joci împotriva lui.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Poate să îi ia pe Soiledis şi pe Stan, aceştia sunt jucătorii cărora le expiră campionatul. Atunci de ce să dea declaraţiile astea? I-a dat Dumnezeu lui Edi Iordănescu ca să nu mai aţâţe.

N-ai văzut cum a făcut Dumnezeu acasă? Cineva la care eu am ţinut foarte mult şi nu m-am aşteptat niciodată în viaţa mea… puneam capul că nu se duce acolo. Şi ai văzut Dumnezeu… i-a arătat… el a fost unul dintre favoriţii mei. Când mi-a spus Meme, i-am spus că nu se poate aşa ceva.”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

chipciu

FCSB a câştigat ieri derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-0, după golurile marcate de Darius Olaru, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 63 de puncte acumulate în urma celor 28 de jocuri disputate până acum în campionat.

De cealaltă parte, CFR Cluj se află în continuare pe locul 2 în Liga 1, cu 60 de puncte strânse în cele 28 de partide jucate până acum, în acest sezon.

fcsb cfr

Citeşte şi VIDEO | Victorie fabuloasă în derby! FCSB a câştigat la scor meciul cu CFR: Arlauskis eliminat, Moruţan, gol de pus în ramă