Gigi Becali și-a găsit nașul! A luat tocmai jucătorul care nu suportă să fie criticat!!

Gigi Becali i-a transferat pe Alexandru Stan și Mihai Roman, însă unul dintre ei nu se potrivește modelului preferat de patronul FCSB. Valeriu Iftime, șeful Botoșaniului, l-a avertizat pe prietenul său despre temperamentul mijlocașului de bandă. 

Patronul moldovenilor a relatat un episod relevant pentru personalitatea lui Mihai Roman.

“Este un copil care dă totul pe teren. De asta a avut accidentările pe care le-a avut, pentru că nu se menajează. Înţelege fotbalul ca şi cum ar fi totul pentru el. Nu întâmplător Dumnezeu i-a dat această şansă. Financiar stă relativ bine. Mental stă foarte bine, nu are cum să clacheze niciodată. Are o zi proastră, lui nu-i face observaţii pentru că el ştie mai bine că a jucat prost. Nu-i trebuie niciun fel de motivaţie. El trebuie doar lăsat, să-i spună antrenor pe ce post să joace, iar el o face cât de bine poate. Din acest punct de vedere e un fotbalist deosebit.

Mihai Roman

Dacă Mihai e jignit public, a doua zi e divorţul. Mihai nu stă pentru bani la FCSB, el a plecat pentru a face istorie sportivă. Nu acceptă niciodată să fie călcat în picioare. E foarte orgolios, ambiţios. El e un tip excepţional. Odată l-am criticat pe Mihai şi vreau să vă spun că n-am vorbit cu el o lună sau două luni de zile”, a spus Ifitime, la ProSport LIVE.

Mihai Roman are 33 de ani.

CITEȘTE și Alibec, pasibil de prima amendă! Ce se întâmplă cu atacantul Astrei