Gigi Becali și-a convocat jucătorii la Berceni! Patronul FCSB pune în aplicare măsura înjumătățirii salariilor

Fotbalul românesc este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, iar Gigi Becali a luat decizia de a le micșora salariile jucătorilor de la FCSB pe timpul perioadei de criză.

Fotbaliștii FCSB au fost chemați de Gigi Becali la bază pe care acesta o deține în Berceni. Aceștia vor semna un act adițional prin care își dau acordul pentru reducerea salariilor cu 50%.

Becali și-a anunțat această intenție încă de acum câteva zile: „Eu nu prea am jucători cu salarii de 10.000 de euro. Cine câștigă 12.000 va avea 6.000, dacă e cineva care are 8.000 de euro o să câștige 4000. Ți se pare puțin?”

Deși inițial intenționa să reducă salariile până în decembrie, Gigi Becali și oficialii clubului au agreat un plan în care contractele fotbaliștilor să fie reduse doar până în octombrie, potrivit ProSport.

Pentru a putea face deplasarea către baza din Berceni, jucătorilor li s-au transmis adeverințele din partea angajatorului, semnate și ștampilate, în conformitate cu Ordonanța Militară numărul 3.

Citește și ♦ Lovitură DURĂ primită de Gigi Becali! Patronul FCSB a pierdut procesul cu un jucător. Riscă sancțiuni drastice