RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali, sfătuit să oferteze atacantul de titlu! ,,Are o formă fizică de invidiat”

Gigi Becali vrea să obţină titlul la FCSB în acest sezon cu orice preţ, dar pentru asta are nevoie de un lot competitiv.

FCSB-ul mai are nevoie de un atacant, iar cel preferat de patron este golgheterul de la Gaz Metan.

cardoso

Dumitru Cardoso ar putea să ajungă la FCSB dacă Gigi Becali s-ar înţelege la suma de transfer cu cei de la Gaz Metan. Jucătorul ar putea ajunge sub comanda lui Toni Petrea şi liber de contract, însă numai la vară. Intrat în ultimele şase luni de contract, jucătorul crescut de Napoli ar vrea să plece încă de pe acum de la Gaz Metan.

Lukas Droppa, fostul coleg al lui Cardoso, spune că acesta s-ar potrivi la FCSB. Cehul îl mai decrie ca fiind un profesionist desăvârşit şi ca având o formă fizică de invidiat.

,,Este un jucător foarte bun pentru campionatul din România, poate juca la orice echipă. Nu știu dacă vrea să rămână aici, poate vrea să joace într-un campionat mai puternic.

lukas droppa

Dacă Gigi Becali i-ar face o ofertă, cu siguranță ar putea să-i ajute. Este unul dintre cei mai talentați jucători din echipă (n.r Gaz Metan). E un profesionist adevărat, lucrează foarte bine, are o formă fizică de invidiat. E un jucător complet, poate ajuta FCSB-ul, dar în același timp poate juca într-un campionat mai bun.”, a mai declarat Droppa pentru Digisport.

Dumitru Cardoso şi Lukas Droppa au fost colegi la Gaz Metan până în această iarnă, când cehul a plecat la FC Voluntari liber de contract.

dumitru cardoso gaz metan medias

7 goluri a marcat Cardoso în acest sezon pentru Gaz Metan în cele 12 partide jucate.

700.000 de euro este cota jucătorului cu dublă cetăţenie, potrivit transfermarkt.com.

Dumitru Cardoso

Citeşte şi De ce a renunţat la fotbal un fost jucător de la FCSB! ,,Riscam să păţesc ca Mihăiţă Neşu”

 

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare