Gigi Becali s-a săturat și a formulat o scrisoare către CCA: “Ei doi să nu mai arbitreze FCSB-ul!”

gigi-becali

Sistemul de arbitraj video este din ce în ce mai cerut în campionatul României, mai ales după greșelile nenumărate ale arbitrilor din acest sezon!

Erorile din arbitrajul românesc sunt taxate pe zi ce trece mai mult de cluburile din Liga 1 care cer cu insistență introducerea sistemului VAR. Până atunci însă, patronii echipelor din campionatul României încearcă să își facă singuri dreptate, astfel că finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a luat deja inițiativa în acest sens și s-a adresat Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Potrivit informațiilor GSP, latifundiarul din Pipera se pare că s-ar fi adresat forului condus de grecul Kyros Vassaras și ar cere eliminarea delegării lui Istvan Kovacs și Cătălin Popa la meciurile “roș-albaștrilor” de acum înainte. Cei doi arbitri români sunt considerați de cei de la FCSB drept vinovați în mai multe rânduri de anumite decizii controversate, care ar defavoriza flagrant echipa bucureșteană.

kovacs
SURSA FOTO: Gazeta Sporturilor

Lucrurile nu stau însă așa cum vor oficialii “roș-albaștrilor”, asta deoarece noul regulament prevede că nicio echipă nu are dreptul să refuze vreun arbitru, așa cum se putea întâmpla în trecut. În acest moment, din punct de vedere al statisticii, FCSB este dezavantajată de “cavalerii fluierului” în acest sezon, fiind de nouă ori penalizată prin greșelile acestora și de opt ori avantatajată de deciziile arbitrilor din timpul meciurilor.

“De la Istvan Kovacs nu te aștepți să facă prostii, doar că aroganța lui îl face de fiecare dată să pară intangibil! Știe cineva că Istvan stă de ani de zile în Cluj, deși el apare pe listă ca un arbitru din Carei?

De la Cătălin Popa te aștepți să facă prostii, doar că nu e normal să le comită în aceeași direcție! E inexplicabil cum Popa a mai fost delegat după ce viciase meciul UTA-Dinamo! Așa a ajuns să ne arbitreze pe noi cu Hermannstadt și să vicieze încă un rezultat!”, spunea MM Stoica, potrivit Digi Sport.

Citește și Un nou jucător de la FCSB este propus la echipa naţională: ,,E ceas! Nu înţeleg de ce nu e băgat în seamă”