Gigi Becali s-a răzgândit în doar câteva zile: “Am zis să ne mai destindem”. Pe cine vizează

gigi becali fcsb

Olimpiu Moruțan a fost în centrul atenției în ultimele zile la FCSB. A fost mai întâi criticat, apoi lăudat de finanțatorul roș-albaștrilor. 

Mijlocașul fusese luat în vizor după prestația sa din partida cu CFR Cluj. Și a fost acuzat că e mai preocupat de mașina sa decât de ceea ce trebuie să facă pe teren.

“Moruţan să mai stea o tură, la revedere, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră. Acum mă implic eu. Măi, Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de 100.000, că o să stai pe bancă, rezervă. A pierdut toate mingile. Are maşină de 100.000, de peşte, el. El are maşină de peşte” spunea Gigi Becali acum o săptămână.

morutan gigi

Între timp, latifundiarul din Pipera s-a schimbat la 360 de grade față de ceea ce afirma după derbyul cu ardelenii.

“Va fi cea mai mare marfă de export a României, după Hagi. Pe el îl voi vinde pe cei mai mulți bani. După meciul cu CFR eu am fost supărat și am zis să fac niște glume, să ne distrăm, să ne mai destindem. Am glumit cu peștele și cu alea. Eu îl iubesc pe Moruțan. El și-a luat casă la Cluj, pentru părinți. Are casă și aici. Am grijă de cei pe care vreau să iau bani” a reacționat patronul vicecampioanei la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Luis Suarez! Coincidență incredibilă în privința transferului