FCSB stă pe un butoi cu pulbere înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa a doua, a Ligii 1. După înfângerea cu Astra, din prima etapă, Gigi Becali i-a acuzat, luni, pe jucătorii săi că duc o viață nesportivă, petrecând cu femei, alcool și tutun.

Becali a trecut la măsuri radicale, după ce în primul meci din acest sezon, vicecampioana s-a făcut de râs. Prima măsură disciplinară a fost ca echipa să intre în cantonament cu două zile înainte de meci. O a doua decizie drastică luată de oficialul roș-albaștrilor a fost excluderea din lot a atacantului Harlem Gnohere, pentru că avea greutatea mai mare cu un kilogram:

„Gnohere a fost exclus din lot pentru că avea un kil în plus. Adică două kile, că un kil este toleranţa care se tolerează. Dacă ai un kil şi o sută, pentru o sută de grame nu eşti în lot. Am făcut nişte reguli, cinci mii fumatul, care trebuie respectate. De exmplu acum, dacă am văzut că nu suntem proaspeţi am mai făcut o regulă. Pentru că nu suntem proaspeţi şi pentru că avem 15-20.000 pe lună şi ăştia de la Giurgiu au 3-4.000, trebuie avem un sacrificiu, ceva.

Citește și VIDEO | ȘOCANT! Un portar argentinian a fost omorât pe stradă de un alt fotbalist

Şi pentru că vă bate Giurgiu, atunci voi trebuie să faceţi ceva în plus pentru banii ăia. Şi ca să luăm o măsură de prospeţime, în cantonament cu două zile înainte, ca să fim mai proaspeţi. Pentru prospeţimea aia, ca să o găsim. Poate cu două zile înainte, când noi avem meciuri importante, poate facem ceva ca să ne alterăm să nu mai fim proaspeţi. Acum, cu site-urile astea îţi dai seama!

Pac-pac cu degetul pe site, bam-bam, 30 de gagici poţi să găseşti. Ce, mai e ca pe vremuri? Acum, bam-bam-bam, alegi din 2.000 trei. Ce mai contează. Bani avem, că avem 15.000 pe lună, facem băutură, facem tutungie. Dacă în cantonament (n.r. – în perioada de pregătire) aveam prospeţime şi acum nu avem prospeţime, atunci e ceva în neregulă.

Citește și Tragerea la sorți pentru Europa! Posibil duel cu trei români pentru CFR!

Unde aţi aruncat prospeţimea când aţi venit acasă, mă? Nu zice nimeni să ai o prietenă, e prietena ta. Bă, da aici lipsa asta de prospeţime ne dă de gândit, înseamnă că a fost dezmăţ. Nu se poate ca Florinel Coman să atingă mingea de trei ori şi să o dea numai la adversar”, a declarat Becali, la Pro X.