Gigi Becali s-a decis! Stadionul pe care va juca FCSB meciurile decisive din acest sezon

„Roș-albaștrii” au fost nevoiți să stea numai pe drumuri în urma scandalului cu CSA Steaua, iar Arena Națională a fost stadionul care le-a devenit casă în ultimii ani celor de la FCSB!

Formația lui Toni Petrea a primit o nouă veste proastă în ceea ce privește stadionul pe care plănuiau să dispute meciurile decisive pentru câștigarea campionatului. Bucureștenii au evoluat de-a lungul anilor pe stadioane precum Arena Națională, Pitești sau Giurgiu, iar lipsa stabilității din acest punct de vedere a trezit de multe ori nemulțumirea formației lui Gigi Becali.

După ce au aflat că partida cu CFR Cluj va fi ultima din acest sezon pe fostul Lia Manoliu, oficialii bucureștenilor au încercat să găsească cât mai rapid o soluție. Potrivit informațiilor Fanatik, FCSB a ales să joace până la urmă pe stadionul celor de la Astra Giurgiu partidele din postura de echipă gazdă. 

stadion astra

Arena Marin Anastasovici nu a fost însă prima opțiune pentru Gigi Becali, care voia să îi ducă pe elevii lui Toni Petrea pe noua arenă Arcul de Triumf. Până la urmă latifundiarul din Pipera a refuzat să mai intre într-un conflict cu cineva, asta deoarece președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a spus clar că stadionul respectiv este exclusiv al “Stejarilor”.

O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă. Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e proprietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă, a spus Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Citește și ULTIMA ORĂ | Ultimele vești despre accidentarea lui Florinel Coman de la antrenament! Ce urmează pentru atacantul FCSB-ului