Gigi Becali s-a decis! Cine sunt jucătorii care vor pleca la finalul acestui sezon de la FCSB

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, se pare că este gata să facă din nou curățenie la finalul acestui sezon în lotul lui Toni Petrea!

Finanțatorul “roș-albaștrilor” a anunțat în mai multe rânduri că este hotărât să facă mai multe schimbări la echipă în această vară, iar lotul numeros al bucureștenilor se pare că nu este pe placul lui Gigi Becali. Afaceristul din Pipera este dispus să renunțe la nu mai puțin de cinci fotbaliști, asta după ce Alexandru Stan și Aristidis Soiledis au fost anunțați deja că trebuie să își găsească echipe.

Potrivit informațiilor spotmedia.ro, Gigi Becali vrea să facă schimbări semnificative în echipa lui Toni Petrea începând cu această vară, astfel că s-a decis să renunțe la jucători precum Ştefan Târnovanu (20 de ani), Aristidis Soiledis (30 de ani), Alexandru Stan (32 de ani), Ante Vukusic (29 de ani) şi Alexandru Buziuc (27 de ani). 

vukusic- becali

“Nu mă mai întrebați de Soiledis pentru că lucrurile sunt clare cu el. Dacă el vrea, atunci poate să plece chiar și de acum. Însă băiatul mai are cateva luni contract cu FCSB, mai are până pe 30 iunie si este frumos să îl țin până la final chiar dacă nu ne vom mai baza apoi pe el.

Dacă mă întrebi acum pe mine, nici nu stiu cu cine s-a mai antrenat în ultimul timp, cu Petrea sau cu Vintilă de pe la echipa a doua, nu m-am mai interesat. Am văzut că a jucat pe la echipa a doua în meciul ăla din Ghencea. Dar din vară nu mai am nevoie de el. Vintilă îl poate folosi când are el nevoie la echipa a doua”, spunea în urmă cu puțin timp Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și Ultimele detalii despre accidentarea lui Florin Tănase! Ce se întâmplă cu căpitanul FCSB-ului