RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali, replică pentru Mihai Rotaru: „Nu îi subestimez sub nicio formă inteligența”

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a lămurit conflictul iscat după ce a declarat că „Celelalte cluburi n-au inteligență, de asta n-au mers în străinătate”.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, se arătase deranjat de afirmația latifudiarului din Pipera și spusese că și gruparea olteană a avut programat un cantonament în Turcia, dar ca acesta a fost anulat pentru a nu risca o posibilă carantinare a delegației.

Vreau să lămuresc lucrurile cu Mihai Rotaru și vă spun că îl voi suna personal să îi explic ceea ce am vrut să spun. Eu niciodată nu l-am făcut prost pe Rotaru. Nu îi subestimez sub nicio formă inteligența, iar dacă el a făcut ațâția bani la viața lui din afaceri, atunci înseamnă că este un om inteligent. Cu ce i-am subestimat eu inteligența lui Mihai Rotaru?

Nu l-am jignit pe Mihai Rotaru sub nicio formă. Eu am pronunțat numele lui Marcel Popescu, pentru că am văzut că acest om ieșise cu niște declarații și vorbea de siguranță națională și așa mai departe. Marcel Popescu a vorbit de noi câteva zile. Noi am studiat bine legea și am avut unele discuții pentru informarea noastră în care am vrut să aflăm dacă există o formă legală de a evita carantina la întoarcere.

Nu am fentat nicio lege. Dacă nu găseam această formă legală, nu lăsam echipa să plece în Turcia. Nu este vina mea că alți conducători din Liga 1 nu au studiat legea din scoarță în scoarță și nu au găsit această portiță legală. Nu vreau să se spună că Becali iar jignește, că m-am săturat de câte telefoane am primit ca să vorbesc despre acest subiect. Am vorbit o dată și s-a făcut atâta circ, dar FCSB nu are nicio vină”, a spus Becali pentru ProSport.

gigi-becali-fcsb

Citește și EXCLUSIV | Dinamo, ținta unei escrocherii: “Salariile astea nu sunt făcute ca să-și ia jucătorii bani”

Aici nu e vorba că eu mă laud că am cheltuit 70, 80 sau 100.000 de euro pentru acest cantonament. Sunt convins că și Mihai Rotaru putea să închirieze un charter pentru echipa lui.

La Rotaru nu a fost vorba de bani, dar repet: nu e vina noastră că ei nu au mai plecat în Antalya. Vreau să terminăm acest subiect și vă mai spun încă o dată că o să îl sun pe Rotaru să îi explic că nu l-am jignit deloc și nu i-am subestimat inteligența”, a mai afirmat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Cantonamentul echipei FCSB, din Antalya, a iscat un adevărat scandal. Mai multe cluburi de fotbal din România au cerut ca roș-albaștri să stea în carantină 14 zile, la revenirea din Turcia, țară aflată pe lista galbenă.

În cantonamentul din Antalya, FCSB a învins o echipă din liga a patra din Turcia, scor 3-2. Datorită amicalului, elevii lui Toni Petrea au evitat carantinarea la revenirea în ţară.

Citește și Răsturnare de situație la Dinamo. Anunțul în cazul jucătorilor Diego Fabbrini, Vlad Achim şi Magaye Gueye

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare