Gigi Becali a luat decizia de a se despărți de mai mulți jucători în această pauză de iarnă. Printre aceștia s-a numărat și Thierry Moutinho, care a strâns doar șapte apariții în tricoul FCSB, în acest sezon.

Decizia lui Gigi Becali nu l-a afectat prea mult pe mijlocașul portughez, care a și semnat cu fosta echipă a lui Florin Andone, după cum anunță clubul din Spania.

Cordoba a anunțat că s-a înțeles cu Thierry Moutinho, iar acesta a semnat un contract valabil până la vară, cu opțiune de prelungire pe încă un an dacă echipa va reuși să promoveze.

Thierry-Moutinho-cordoba

„Thierry Moutinho a devenit astăzi jucătorul clubului Cordoba. Atacantul a ajuns liber de contract, după ce s-a despărțit de Steaua București (n.r. FCSB). Jucătorul a semnat o înțelegere până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire în cazul în care echipa va promova.

Thierry Moutinho Rua (Geneva, Elveția, 26 februarie 1991) poate juca pe toate pozițiile din atac. La 28 de ani, este un cunoscător al fotbalului spaniol. A jucat pentru Badajos, Albacete, Mallorca, Tenerife și Cultural Leonesa.

A mai jucat la echipe precum Servette, din Elveția și CFR Cluj și Steaua București din România.

Moutinho are dublă cetățenie, elvețiană și portugheză. Mai mult, a fost internațional de juniori pentru ambele țări: la U17 pentru Elveția și la U20 pentru Portugalia.

Cordoba CF îți urează bun venit și îți urează mult succes”, au anunțat spaniolii pe site-ul oficial.

Citește și ♦ Gigi Becali a pus ochii pe doi jucători din Liga 1: „Pe ei îi mai vreau”