Gigi Becali poate investi la FCSB mult şi bine: ,,Are bani mulţi, 1 miliard de euro! Nu vorbesc prostii”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este omul din fotbalul românesc care a investit cei mai mulţi bani într-o echipă care practică acest sport.

Pe lângă faptul că a investit mulţi bani în fotbal, Gigi Becali şi-a cules şi roadele, prin jucătorii pe care i-a vândut me milioane de euro în străinătate.

becali fcsb

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, susţine că s-a întâlnit cu Becali în urmă cu câteva zile şi a rămas impresionat de gestul patronului de la FCSB. Fostul conducător din fotbal mai declară că Gigi Becali deţine o avere de 1 miliard de euro.

,,Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, domne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare.

mitica dragomir 1

 

Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun.

Gigi Becali are bani mulți, domne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro X.

Cu Gigi Becali la conducere, FCSB speră să câştige în acest sezon campionatul, unde în acest moment este lider, cu un punct peste rivala CFR.

174338859 4571929602823030 6290957176028896340 n

Citeşte şi Ultimele detalii despre conflictul dintre CSA – FCSB: “Vor să îi transmită lui Gigi Becali să vină să joace în Ghencea!”