RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali o pune la punct pe Anamaria Prodan! În acelaşi timp, se teme de dezvăluiri

Gigi Becali a reacţionat rapid după ce Anamaria Prodan, frustrată de ratarea comisionului la transferul lui Dennis Man, a ameninţat cu dezvăluiri. Jignit de impresară, patronul de la FCSB i-a oferit ceea ce a promis a fi ultima replică.

În spatele cuvintelor lui Becali pare a se ascunde însă şi teama că Prodan ar putea să îi facă rău cu dezvăluiri, cel mai probabil unele cu iz penal din trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat.

CITEŞTE ŞI: Anamaria Prodan, reacţie dură în scandalul momentului din fotbalul românesc! „F..k loosers”

„Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare.

Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Anamariei Prodan.

Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar.

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor?

Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?

Dar e vina mea, că doar eu am lasat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «patroane?»” Nu mai sunt eu ala Gigi «familia mea»?

Păi ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei, a spus patronul FCSB în Prosport.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare