Gigi Becali este nemulțumit de 3 jucători din lot și vrea să îi vândă la vară!

Patronul FCSB este de părere că a făcut o mare greșeală când i-a adus la FCSB pe Florentin Matei, Adrian Stoian și Raul Rusescu. Becali a dezvăluit că fotbaliștii nu dau randamentul pe care acesta îl aștepta.

De asemenea, finanțatorul formației din Capitală a declarat că Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, nu s-a implicat în aducerea celor 3 jucători la clubul roș-albastru.

”Sunt de 15 ani în fotbal şi încă mai am de învăţat. Eu am greşit. Dacă era aşa bun, nu-l luau italienii pe Stoian? Dacă era aşa bun Matei nu-l lua nimeni când a fost liber? De Matei mi-a plăcut la nebunie cum a jucat la Astra, dar acum nu ştiu ce s-a întâmplat.

Nu e vina lui Meme Stoica. El mi l-a recomandat doar pe Rusescu, iar eu îl ştiam deja pe Rusescu. L-am întrebat de Stoian şi mi-a zis că e bun, dar nu crede că-l luăm. Asta a fost tot. De acum s-a terminat cu ciorbele reîncălzite, gata.” a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Cifrele celor 3 jucători criticați de Gigi Becali:

Florentin Matei, 26 de ani, este cotat pe transfermarkt la aproximativ 1 milion de euro. Fotbalistul a jucat pentru FCSB 6 meciuri și nu a marcat niciun gol.

Adrian Stoian, 28 de ani, are o valoare de piață de 950.00 de euro, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul a fost transferat de la Crotone în această iarnă și a jucat doar 2 meciuri pentru roș-albaștrii. Nici Stoian nu a punctat pentru FCSB.

Raul Rusescu, 30 de ani, este cotat de transfermarkt la 500.000 de euro. Atacantul a fost adus vara trecută la roș-albaștrii de la Osmanlispor. În Liga 1, Rusescu a jucat 17 meciuri și a marcat 3 goluri pentru FCSB. Tot pentru formația din Capitală, fotbalistul a jucat 2 meciuri în Cupa României și a marcat un gol.

Vezi și VIDEO | Gigi Becali, promisiune pentru Ianis Hagi: ”Dacă o încurcă pe CFR, o să fac asta cu el”