Doi foști antrenori la FCSB, Massimo Pedrazzini și Ilie Stan, nu au avut cuvinte de laudă despre modul în care Gigi Becali gestionează echipa. Tehnicianul italian l-a acuzat pe finanțatorul roș-albaștrilor că nu are respect pentru cei care lucrează în cadrul clubului.

Pedrazzini a fost antrenor secund, interimar și director tehnic al Centrului de Copii şi Juniori la FCSB, de-a lungul a 7 ani.

Respectul este un cuvânt care la FCSB nu există. Nu ştiu de la cine, dar patronul este cel care permite un astfel de comportament. Din păcate, şi la sectorul de copii şi juniori se conduce la fel cum face Becali la prima echipă. De fiecare dată când am considerat că nu mai sunt de folos la FCSB, am decis să plec. Singura dată când am fost dat afară a fost acum şase luni, de la sectorul de copii şi juniori. Mi s-a spus că ei au nevoie de altceva.

Eu ştiu care e situaţia. Acolo sunt nişte persoane care nu acceptă dacă nu eşti ascultător, chiar dacă e vorba de copii şi juniori. Nu pot să accept nişte compromisuri care se întâmplă… Puţin, acolo, la un campionat, o cupă, două participări în Liga Campionilor i se datorează şi lui Massimo„, a spus Massimo Pedrazzini la DigiSport.

Ilie Stan a făcut carieră la Steaua ca jucător, apoi a antrenat FCSB în sezonul 2011-2012.

Nu vreau să vorbesc mai mult, aşa cum nu am făcut-o nici când am plecat. M-am dus doar la Gigi şi i-am spus mai multe lucruri şi până la urmă mi-a dat dreptate. Seara m-a sunat şi mi-a spus să mă întorc, dar nu am vrut. Mi-aduc aminte că mi-a spus că, la FCSB, împăratul trebuie să ştie toate lucrurile de la echipă„, a spus Stan la DigiSport.