Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a fost deranjat de declarațiile lui Gigi Becali după victoria superbă cu Anglia la Campionatul European. Rădoi i-a transmis lui Becali că nu poate influența luarea deciziilor în cadrul lotului.

Gigi Becali este nemulțumit că Florinel Coman nu a fost titular în niciunul dintre cele două meciuri de la Euro 2019, deși ar fi cel mai bun jucător al ‘tricolorilor’.

În victoria cu 4-2 împotriva Angliei, Florinel Coman (21 de ani) a scos un penalty și a înscris ultimele două goluri.

Ce nu aș vrea să se întâmple – și am văzut că s-a întâmplat zilele astea – este ca cineva să încerce să profite de această emulație care s-a produs în jurul băieților. Deja văd că fiecare începe să-și aducă aportul… ceea ce nu este normal și mă deranjează. M-aș referi chiar la nașul meu, pentru că el trebuie să înțeleagă că lucrurile sunt foarte clare aici! Cine se antrenează și noi credem că poate ajuta echipa, de la început sau pe parcursul meciului, o vom face. Aici nu este ceea ce vedem la televizor… sunăm și facem o schimbare„, a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferință de presă Florinel Coman și Mirel Rădoi înaintea partidei cu Franța de la EURO U21! FORZA TRICOLORII! 👉 bit.ly/2FbSPjD#HaiRomania 🇷🇴Franța 🇫🇷 – 🇷🇴 România, 24 iunie, 🕚 22.00, în direct la 📺 TVR și 📻 RRA

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Duminică, 23 iunie 2019