Gigi Becali, la picioarele lui Florinel Coman! “Nu mai are cotă. E inestimabil”

Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe Florinel Coman după ce jucatorul de la FCSB a fost providențial în meciul România – Anglia de la Campionatul European de tineret. Becali este convins că a ‘explodat’ cota lui Coman.

Introdus pe teren în minutul 63 al meciului, la scorul de 0-0, Florinel Coman a obținut un penalty și a înscris de două ori.

Care e cota lui Coman? Nu are, gata, nu mai are! Păi e inestimabil. Vă mai spun ceva, am vorbit şi cu Giovani şi cu MM. “Nu joacă titular? Staţi liniştiţi, că intră şi dă două goluri”. Nu a dat două, ci trei, că a scos şi penalty. Toţi erau supăraţi că nu joacă, dar le-am zis ce o să facă “Mbappe Coman”. Gata, Coman e alt jucător, a pus şi 4-5 kilograme de muşchi. E altceva acum. Man, Coman, Moruțan nu sunt de vânzare, pentru că sunt mari valori.

Eu l-am lăsat pe Rădoi pentru echipa naţională. E antrenor, dar Dumnezeu i-a arătat azi puţin. Nu te mai juca cu băiatul ăsta: că pe noi Coman ne-a calificat la turneul final. Fii drept, Mirele. I-a arătat Dumnezeu, cum să nu joci cu Florinel Coman? Păi e cel mai bun jucător al nostru“, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Florinel Coman (21 de ani) este cotat de Transfermarkt la 3,5 milioane de euro. În sezonul recent încheiat, a reușit 12 goluri și 10 pase decisive pentru FCSB.