Gigi Becali jubilează! “Am câștigat procesul cu Talpan! Îl distrugem definitiv!”

Gigi Becali a anunțat că va câștiga procesul cu CSA și că va putea să folosească din nou numele de Steaua. 

Patronul FCSB se bazează pe o decizie a judecătorilor a Curții de Apel București. Judecătorii au admis apelul roș-albaștrilor care vizează decăderea din drepturi a celor de la CSA asupra mărcii.

“Am câștigat procesul cu Talpan și cu CSA, la Curtea de Apel București. Noi pierdusem la Tribunalul București, iar Curtea de Apel admite apelul, respinge toate cererile CSA ca neadmisibile și dă termen pe 23 ianuarie 2019 pentru judecare. Nu a dat spre rejudecare la Tribunalul București, ci a anulat sentința și judecă tot cazul de la început la Curtea de Apel.

Cam 80% ne-a admis și cu alte cuvinte înseamnă că s-a admis ce a scris avocatul nostru. Înseamnă că noi, cât de curând, vom dobândi din nou marca. Dacă o vom dobândi, le anulează lor toate mărcile pentru clasa fotbal. Ele decad din drepturi, dacă le ai 5 ani și nu le folosești. Noi obținem marca noastră Fotbal Club Steaua București, facem revizuire și o folosim la prejudiciu. Asta e bombă atomică! Îl distrugem pe Talpan definitiv”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

csa fcsb

Decizia Curții de Apel:

Complet: S4 C3A/PI
Tip solutie: Admitere apel

Solutia pe scurt: Respinge cererea de sesizare a ÎCCJ, ca inadmisibilă.

Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 3425/3.12.2014, pronunţată de ÎCCJ-Secţia I Civilă în dosarul nr. 42805/3/2011 şi a deciziei civile nr. 989A/21.12.2016, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti -Secţia a IV -a Civilă în dosarul nr. 31705/3/2015, ca neîntemeiată.

Admite excepţia autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 267A/22.03.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bcuureşti -Secţia a IV -a Civilă în dosarul nr. 3933/3/2015.

Admite apelul. Anulează în parte sentinţa apelată. Respinge excepţia lipsei de interes, ca neîntemeiată.

Respinge pentru autoritate de lucru judecat cererea de anulare pentru rea-credinţă a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 72827, cererea de decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale STEAUA BUCUREŞTI nr. 130904.

Păstrează sentinţa sub aspectul soluţionării excepţiilor necompetenţei materiale şi inadmisibilităţii şi al sesizării Curţii Constituţionale.

Reţine cauza pentru evocarea fondului sub aspectul celorlalte cereri formulate de reclamantă. Acordă termen la 22.01.2019, C3, ora 10.00,cu citarea părţilor.

Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei.
Document: Hotărâre intermediară    27.11.2018