Gigi Becali a catalogat drept minciuni informațiile apărute privind transferul mijlocașului Constantin Budescu de la FCSB la CFR Cluj. Fostul finanțator al roș-albaștrilor este convins că ardelenii nu vor plăti niciodată trei milioane de euro pentru aducerea unui jucător.

Budescu (29 de ani) are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 3 milioane de euro, iar clujenii sunt dispuși să o achite. În plus, playmaker-ul nu are o relație bună cu antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică.

Dacă vreți să comentăm minciunile, le comentăm. Dacă Budescu se înțelege cu CFR și plătește clauza de 3 milioane de euro, Budescu pleacă. Teoretic, orice club din lumea asta care plătește 3 milioane îl ia. Numai că trebuie să vrea și Budescu. Nu cred că Budescu pleacă de la Steaua să se ducă la CFR. Ce să facă la CFR? Să taie frunză la câini? Cine pleacă de la Steaua să se ducă la CFR? În plus, de unde să dea CFR-ul trei milioane? Au trei milioane de euro să dea? Niciodată în viața lor nu vor da trei milioane pe un jucător. E minciună, n-au ei trei milioane de euro. Ei s-au cârpit cu 500.000, 700.000, 320.000. Trei milioane numai Becali dă„, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

În acest sezon al Ligii 1, Constantin Budescu a reușit 13 goluri și 12 pase decisive. Mijlocașul are o cotă de piață estimată la 2,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.