RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali, ironic la adresa CSA şi a lui Alin Petrache: ,,Să vedem unde ne lasă să jucăm! Arcul de Triumf are proprietar”

Arena Naţională se va închide la finalul lunii martie, pentru a arăta în cele mai bune condiţii la Campionatul European din vară, găzduit şi de România.

În aceste condiţii, FCSB va fi nevoită să-şi dispute meciurile de pe teren propriu pe un alt stadion. Variantele luate în calcul de echipa lui Becali sunt noile arene din Bucureşti, Ghencea şi Arcul de Triumf, dar se pare că uşile le sunt închise pentru a disputa meciuri e aceste noi stadioane.

arcul de triumf

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a reacţionat într-un mod ironic la adresa CSA Steaua şi a lui Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Romăne de Rugby. Becali spune că nu poate juca pe Arcul de Triumf, pentru că Alin Petrache a devenit deja proprietarul arenei.

,,O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă, acolo o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă să faci. Eu nu mai sunt ăla să mă cert. Jucăm unde ne lasă. Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, el e proprietar.

gigi becali 2

Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă jucăm. Nu stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă.”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

FCSB a depus deja o cerere pentru a juca pe Arcul de Triumf, dar Alin Petrache a declarat în repetate rânduri că doreşte ca stadionul să rămână doar pentru rugby.

Astfel, FCSB şi-ar putea disputa meciurile de pe teren propriu la Giurgiu, Voluntari sau Buzău, acolo unde a mai jucat când Arena Naţională nu a fost disponibilă.

Ultimul meci din Liga 1 care se va juca pe Arena Naţională este derby-ul FCSB – CFR Cluj, programat pe data de 19 martie, de la ora 20:30.

cfr fcsb

Citeşte şi Scenariu propus de FIFA! Lionel Messi versus Neymar Jr. pe Național Arena

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare