Gigi Becali e în culmea fericirii! Fotbalistul cu care poate da lovitura pe piaţa transferurilor: ,,E extraordinar! Îl ştiu de la 15 ani”

Gigi Becali a dat lovitura pe piaţa transferurilor în acestă iarnă, când a încasat nu mai puţin de 13 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, plecat la Parma, în Serie A.

Deşi a vândut cel mai bun fotbalist al echipei, Becali nu se îngrijorează prea tare, pentru că în lotul echipei sale mai are şi alte talente care pot face pasul spre fotbalul mare din Europa.

fcsb2 4

Unul dintre aceştia este şi portarul Andrei Vlad, care în ultimul sezon a devenit de neclintit din poarta echipei pregătite de Toni Petrea. Marcel Puşcaş, fost internaţional, a remarcat şi el evoluţia lui Andrei Vlad, despre care declară că îl ştie de la 15 ani.

,,Este într-o mare creștere și, până acum trei ani, când a greșit și-l critica toată lumea, eu am spus pe toate posturile să nu dea în el. Eu îl știu de la 15 ani. Are calități fantastice și e un băiat extraordinar. Am tot spus: «Aveți răbdare!». E normal, la 19 ani, să gafeze. E absolut firesc. Tătărușanu a gafat până pe la 25.

marcel puscas

Niță are încredere în el, acuma. Are experiență foarte mare. Este un băiat extraordinar, un fotbalist harnic, serios. Și-a așteptat rândul. A așteptat săracul Niță, e omul așteptărilor. Eu cred că, în următorii doi ani, nu mai avem probleme la postul acela. Deocamdată, în cele trei meciuri (n.r. din preliminariile CM 2022), portarul a fost cel mai bun de la noi.”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru ProSport.

În 29 de meciuri a evoluat Andrei Vlad pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile.

850.000 de euro este cota de piaţă a portarului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

FCSB Andrei Vlad

Citeşte şi Calitățile lui Andrei Vlad, scoase în evidență de un fost portar român: “Marele merit este al lui Gigi Becali!”