Gigi Becali este impresionat de unul dintre jucătorii săi de la FCSB!

Patronul FCSB a fost cucerit de Florin Tănase (24 ani), iar Gigi Becali vrea să îi mărească salariul fotbalistului pentru a se asigura că acesta va îmbrăca în continuare tricoul roș-albastru.

Tănase a marcat o ”dublă” în meciul tur cu Milsami Orhei, iar Becali este de părere că acesta poate juca chiar și pentru Barcelona. Finanțatorul formației din Capitală a dezvăluit că fotbalistul muncește foarte mult și trage echipa după el. Astfel, dacă FCSB se va califica în grupele Europa League, Tase va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună, a anunțat patronul clubului din Capitală.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, potrivit transfermarkt.com.

„Nu-l vând pe Florin Tănase. Cum să-l vând pe cel mai bun jucător român? Este peste Coman și Man. E serios, se antrenează bine, muncește mult. Trage echipa după el.

O să-i măresc salariul ca să nu plece. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, îi dau 20.000 de euro pe lună. La anul, dacă ajungem în Champions League, o să aibă 50.000 de euro pe lună. Și îl țin aici. El poate juca la orice echipă din lume la ora actuală, chiar și la Barcelona.

Nu-l vând pentru că dacă mă duce în Europa League îmi aduce mai mulți bani. E fabrică de bani! E producător de bani!”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și VIDEO | Budescu, înapoi la FCSB? Bogdan Andone: ”E cel mai important transfer de care avem nevoie”