Becali și-a schimbat total părerea despre arbitrajul din România. Patronul FCSB l-a contrazis pe MM Stoica și a anunțat că a fost de acord cu prelungirea mandatului grecului Vassaras în fruntea CCA. În primară însă, Becali îl desființa pe Burleanu pentru numirea acestuia.

Mihai Stoica a declarat că CFR Cluj e ajutată de arbitri, dând exemplu decizia lui Marcel Bîrsan la Hermannstadt – CFR.

CITEȘTE și Iuliu Mureșan îl amenință pe MM Stoica: „O să vedem ce măsuri vom lua!”

Becali l-a contrazis pe angajatul său.

La mine sunt faptele, nu vorbele. Am văzut atunci, când Haţegan a dat 11 metri împotriva CFR-ului cu Iaşiul. Pentru mine, aia e relevant. Înseamnă că dacă Haţegan era cu ei, nu dădea împotriva lor 11 metri. Câte etape au trecut? Nouă etape şi nu avem ce reproşa nici noi, nici ei arbitrilor. M-a întrebat Vali: Uite, domne, ce spun ăştia! Dacă suntem şi noi de acord, că-l confirmă din nou pe Vassaras. Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă interesează cine e şef sau cine sunt arbitrii, pe mine mă interesează arbitraje corecte. Nu ai ce să le spui anul ăsta de arbitraje. Se mai fac greşeli, dar mici greşeli. Nu au influenţat niciun rezultat. Şi atunci, eu jos pălăria în faţa arbitrajelor. Trebuie să dau un exemplu ca să zic altceva: a câştigat CFR cu un penalti inventat. Nu a existat aşa ceva„, a spus Becali, potrivit news.ro.

Nu mai departe de primăvara acestui an, Gigi Becali îi desființa pe Burleanu și Vassaras.

„Burleanu a făcut ceva mai grav. A adus un grec la arbitri (n.r Kyros Vassaras la CCA). Cine te crezi? Crezi că ești stăpân și noi suntem păcălici? Îți bați joc de noi? Noi suntem handicapați? Noi suntem proștii lumii? Suntem gunoaiele Europei? Nu putem aduce șefi la arbitri și antrenor la echipa națională?”, a tunat patronul FCSB.