Becali îi întoarce spatele! Jucătorul la care renunță patronul FCSB

gigi-becali-fcsb-in-liga-1

Iasmin Latovlevici a devenit liber de contract după ce oficialii clubului ungar Kisvarda au luat decizia de a-l pune pe liber, deoarece în debutul pandemiei de coronavirus a revenit în România fără să înștiințeze clubul.

Zilele acestea s-a vorbit despre posibilitatea ca fundașul de 34 de ani să revină în tricoul FCSB, club pentru care a mai evoluat în perioada 2010-2015, însă Gigi Becali este el care se opune unei astfel de mutări.

Patronul FCSB este hotărât ca după această pauză forțată de pandemia de coronavirus să dea mai multe șanse tinerilor pe care îi are la club, pentru a-i putea vinde ulterior pe bani mulți în străinătate.

„Tată, ce vreți să mai fac eu cu Latovlevici? El este istorie pentru noi. Vreți să îl țin pe Panțîru pe bancă pentru a juca unul de 34 de ani? O vrea el să vină, dar s-au mai întors Rusescu, Tănase și Adi Popa. Ați văzut să mai facă vreunul ceva? Toți jucau doar din amintiri.

FOTO: ProSport

Cum le-am mulțumit și lor pentru tot ce au făcut pentru Steaua, așa îi mulțumesc și acum lui Latovlevici, însă eu am de gând să merg pe mâna tinerilor. Pe mine mă interesează să fac bani cu ăștia tineri. Ce pot să mai fac eu cu jucători trecuți de 34 de ani? Ăștia tineri zbârnâie la antrenamente și la testele fizice”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și • Războiul continuă! Peluza Nord îi pune la zid pe ultrașii Peluzei Sud: ”Sunteți niște prăduitori!”

Spynews.ro