Cel mai important subiect de dezbatere în fotbalul românesc este în privința numărului de jucători care vor face pasul de la naționala de tineret la prima reprezentativă. Gigi Becali este de părere că ‘tricolorii mici’ trebuie să aibă prioritate, după ce au impresionat la Campionatul European.

Selecționerul Cosmin Contra va avea mai multe soluții pentru meciurile din campania de calificare la Euro 2020. Cei mai mulți jucători sunt la mijlocul terenului, iar câteva nume importante o să rămână pe banca de rezerve.

Alexandru Cicâldău, Tudor Băluță, Ianis Hagi, Dennis Man, Andrei Ivan, Florinel Coman au făcut meciuri bune la Campionatul European de tineret.

Eu cred că tineretul a insuflat încredere la tot fotbalul românesc. La toate meciurile europene se va vedea, cred eu. E vorba și de valoare, dar au oferit încredere. Părerea mea că toți jucătorii de la tineret au loc la prima echipă. Nu cum a spus Răzvan Lucescu că doar 5-6. Eu cred că doar cu 2-3 plombe de la echipa mare, pentru că aștia sunt valoroși acum.

Stai să vedem, că o să fie mare talent antrenorul care o să aleagă între Băluță, Cicâldău și Răzvan Marin. Care e mai bun dintre ei? Cine stă pe bancă? Dacă joci 4-2-3-1, eu aș începe echipa cu Cicâldău. Și ce dacă Marin joacă la Ajax? Eu nu-l compar pe Cicâldău cu nimeni„, a spus Gigi Becali la DigiSport.