Gigi Becali i-a stabilit prețul noii “perle” de la FCSB! Ce salariu încasează Octavian Popescu la nici 18 ani

Viitorul celor de la FCSB arată din ce în ce mai bine odată cu trecerea etapelor, iar elevii lui Toni Petrea își continuă demonstrația de forță în actuala ediție a Ligii 1!

Lider în Liga 1 după cele 12 etape disputate în actualul sezon, FCSB este o adevărată “mașinărie” de goluri în ultimele etape, iar tinerii din atacul “roș-albaștrilor” le dau bătăi de cap adversarilor în fiecare meci.

Unul dintre remarcații echipei conduse de Toni Petrea în ultima perioadă este puștiul de doar 17 ani, Octavian Popescu. Mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale, fiind chiar titular în ultima etapă, contra celor de la UTA.

OctavianPopescu

Conform ultimelor informații venite din partea GSP, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, nu a stat prea mult pe gânduri și i-a stabilit tânărului său jucător o clauză de reziliere incredibilă, în valoare de 100 milioane de euro!

Nici din punct de vedere al salariului lunar latifundiarul din Pipera nu a rămas indiferent, astfel că Octavian Popescu a ajuns să câștige la doar 17 ani, 3.000 de euro lunar. Această sumă este asemănătoare cu cea încasată în mod obișnuit de jucătorii altor echipe din Liga 1, cum ar fi cei de la Academia Clinceni. Potrivit surselor apropiate clubului FCSB, salariul lui Popescu va crește cu câte o mie de euro după fiecare sezon petrecut în tricoul “roș-albaștrilor”.

popescu

“Puștiul minune” al lui Gigi Becali a fost adus de către FCSB de la clubul de juniori Metropolitan, fostul Regal Sport, în schimbul a 100.000 de euro pentru 90% din drepturile fotbalistului. După scurt timp, “roș-albaștrii” au mai plătit încă 100.000 de euro celor de la Metropolitan și au cumpărat și restul de 10% din drepturile acestuia, astfel că în acest moment FCSB deține în întregime procentele jucătorului de 17 ani.

30 iunie 2024 este data până la care Octavian Popescu are contract cu cei de la FCSB.

Citește și ULTIMA ORĂ | Dinamo primește primul ajutor din partea afaceristului turc: “Banii vor intra imediat!”