Gigi Becali, felicitat pentru ultima mutare: „A dat lovitura cu el. Și eu am vrut să-l transfer”

gigi-becali-fcsb-1

Gigi Becali (61 de ani) a schimbat foaia la FCSB, după pandemia de coronavirus. Latifundiarul din Pipera încearcă să scape de toți „bătrânii” din lot pentru a face loc jucătorilor tineri, pe care poate obține bani frumoși din transferuri.

Cu doar câteva zile în urmă patronul FCSB a reușit să-l transfere pe Cristian Tand (18 ani), un jucător de perspectivă, crescut la Școala Sportivă Ardealul din Cluj.

Cornel Șfaițer, președintele lui Sepsi Sfântu Gheorghe, spune că a încercat și el să-l transfere pe tânărul fotbalist însă nu a fost posibil și îl felicită pe Becali pentru mutarea pe care a făcut-o.

Cristian Tand nu este singurul jucător cumpărat de Gigi Becali de la Școala Sportivă Ardealul. Patronul FCSB i-a mai transferat pe mijlocașul Cătălin Vaida și atacantul Andrei Istrate.

„Am văzut că Tand a ajuns să se antreneze cu prima echipă la FCSB. Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu el și o să vedeți în timp dacă am dreptate.

Cristian Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc. L-am urmărit și mi-a fost propus și mie, dar nu am putut să-l aduc la Sepsi. Dacă aveam echipa a doua la Sf. Gheorghe, cu siguranță era la mine acum.

Mă bucur că Gigi Becali a văzut calități la Tand și l-a adus la București. Dar nu doar Tand mi-a sărit în ochi. Gigi a luat 6 jucători de la Cluj și pe lângă Tand mai sunt doi tineri pe care-i cunosc bine și cred că sunt de mare viitor. Este vorba despre mijlocașul Cătălin Vaida și atacantul Andrei Istrate”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru Fanatik.

Sfaiter-Sepsi-Galerie

Citește și • Florinel Coman nu este singurul! Alți doi români, pe lista lui Liverpool