Gigi Becali, fanul numărul unu al lui Dică: “E antrenor de geniu!”

Patronul FCSB, Gigi Becali s-a declarat extrem de mulțumit după victoria obţinută de echipa sa cu CSU Craiova, cu scorul de 2-0, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I. Totodată, latifundiarul l-a lăudat și l-a felicitat pe Dică, antrenor a cărui soartă depinde de cucerirea titlului.

“Meciul a fost aşa cum credeam. Echipă bună Craiova, pasează bine, joc frumos, dar nu au avut puterea să ne poată învinge. Nu au avut nicio ocazie, nimic. Noi am mai avut pe lângă 2-0. Alibec, singur… A fost diferenţă de gabarit, zic eu. Încă nu e ceea ce îmi doresc eu. Pentru că, la 2-0, vreau să am mai multă posesie, să mă distrez cu adversarul.

Dar e bine, faptul că nu au avut nicio ocazie. Dar trebuie posesie mai multă. Nu poţi să compari Viitorul cu Astra, noi jucăm cu Astra, CFR-ul cu Viitorul. Părerea că mea e că Craiova e ieşită din cursa pentru titlu.

Putem să ne distanţăm, avem deja un avantaj de două puncte, avem meciul direct, că am marcat în deplasare, avem un mic avantaj. Mai se joacă, mai sunt şase etape.

Cum poţi să-i reproşezi antrenorului când conduci la pauză, ai şi ocazii de a marca, nu ai nicio emoţie, că nu vezi niciun fel de ocazie la adversar, la pauză face şi o mişcare inspirată, că Teixeira scoate 11 metri şi Tănase marchează.

Ce mai poţi să-i spui? E antrenor de geniu, că asta a demonstrat. M-a suprins egalul CFR-ului.

Am spus numai o minune şi minunea s-a întâmplat pentru că e minune ca să bați CFR-ul. E diferenţă, are gabarit, are putere.

Alibec vreau să lupte, o să vină şi golul. S-a bătut, asta e important”, a declarat Becali, la TV Pro X.

sursa foto: digisport.ro

Spynews.ro